Hallo allemaal,

 

na de tweede tour met de Vreemde Kostgangers, is het even stil. Wie weet is het een stilte voor de storm, maar er zijn nog geen wolken aan de horizon. Er gloort wel wat vriendelijk licht: ik ben met The Dutch Eagles bezig aan een cd-project, maar daar kan ik pas meer over vertellen als alles honderd procent zeker is.

Anderen zijn wel druk bezig met mijn repertoire, zowel Cees de Wolff  ‘De Groot yn it Frysk’ als Mauro Pawlowski met een project rond ‘Nacht en Ontij’ zie ik als een eerbetoon waar ik bijzonder trots op ben.

Wat betreft de plannen met de Vreemde Kostgangers. De twee tours die we achter de rug hebben waren niet alleen zeer succesvol, maar we hebben er ook zoveel plezier aan beleefd, dat we graag nog een derde tour willen doen, al of niet in combinatie met een derde cd/lp. Zoals het er nu uitziet zal dat echter niet eerder gebeuren dan in 2020, vanwege de individuele plannen van George en Henny. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Dank voor jullie enthousiasme de afgelopen anderhalf jaar en zodra er weer opzienbarend nieuws is rond de twee bovengenoemde en eventuele nieuwe projecten, meld ik me weer.

Geniet van een hopelijk mooie zomer en tot gauw.

 

Hartelijke groet,

 

 

 

Boudewijn.