Hallo fans en andere geïnteresseerden, 

 

volgens mij heeft het Gastenboek nog nooit zo vol gestaan met reacties. Wat een aankondiging al niet teweeg kan brengen.

Hartelijk dank voor de vele harten onder mijn riem. Ik zou bijna zeggen: 'het is allemaal niet voor niets geweest’, maar dat besef ik al heel lang.

Misschien komt er nog wel eens een lang interview waarin ik duidelijk maak hoe ik tot dit besluit ben gekomen.

Wat ik vorig jaar bij DWDD vertelde, en ook in mijn vorige bericht op deze site al liet weten, vat dat beknopt samen.

Om het met de titel van een nog niet uitgebracht nummer te zeggen: “Het Is Mooi Geweest”.

 

Van diverse kanten werd voorgesteld een afscheidsconcert te geven en veel mensen waren graag bereid zoiets te organiseren. Een hele eer, waarvoor mijn oprechte dank, maar wat daarbij komt kijken is nu precies een belangrijke reden voor mij te stoppen met optreden. De hectiek, de voorbereidingen, de kermis waarmee een dergelijke happening gepaard gaat maken dat ik er niet volkomen ontspannen aan mee kan doen. Ik zou in een constante stress zitten, waardoor ik er geen plezier aan zou beleven en er met tegenzin aan mee zou werken. Die afscheidsvoorstelling was gepland aan het eind van de tour met de Vreemde Kostgangers; een mooie combinatie van touren met George en Henny met twee laatste voorstellingen in Haarlem waar we dan iets meer van mijn repertoire bij de toegift zouden spelen; dat had ik een mooi afscheid gevonden.

Het liep anders, dat is enorm spijtig, voor George is het enorm verdrietig, maar voor ons beiden geldt: we blijven muziek maken.

 

Dank voor jullie hartverwarmende enthousiasme en hopelijk komt er nog veel moois in de toekomst.

 

Boudewijn.